Meniu utilizator
Contact 0236 49 68 57 office@rovalprint.ro

Articole creative educationale

                  Hygloss Products Super Theme Packs                 Articolele creative educationale, extrem de atragatoare prin calitate, colorit, dar mai ales utilitate, sunt ideale pentru toti cei care activeaza in mediile educationale: gradinite, scoli, fundatii ... si nu numai.
      Cu bordurile decorative de la Hygloss - SUA  va puteti decora clasa, creind un mediu placut, util si atractiv, totodata, d
ar le puteti folosi si in cadrul diverselor jocuri educative sau proiecte de lucru manual, fiind utile ca un mod de invatare, placut si distractiv, in cadrul lectiilor tematice.
     Adezivele comportamentale, formele adezive cu cerculete colorate sau feţe vesele pot fi utilizate ca stimulente motivationale in cadrul activitatilor scolare, precum si a diferitelor proiecte.
    Colile adezive, organizate pe simboluri sau tematici, fie ca sunt cu animale salbatice sau domestice, cu flori sau insecte, cu diferite specii de pasari sau pesti, vor constitui un suport material didactic ajutator pentru lectiile cu tematici specifice.
      Formele decupate va vor fi de mare ajutor in realizarea colajelor, sau la decorarea diferitelor proiecte de scrapbooking si craft, iar seturile de corespondenta va vor ajuta sa transmiteti gandurile voastre de sarbatori intr-o maniera inedita.

Borduri decorative Forme decupate Adezive educationale Coronite Seturi de corespondenţă Papusele de degete Masti Seturi creative
Informatii utile Contact Facebook RoVal Print