Meniu utilizator
Contact 0236 49 68 57 office@rovalprint.ro

Informatii

Contact

Punct de lucru: Str. Regiment 11 Siret, nr. 2M Galati
Program vanzari: Luni-Vineri intre orele 8:00 – 17:00
Tel/ fax: 0236 49 68 57
Tel: 0336 10 60 14
Mobil: 0722 85 63 84; 0726 34 35 03
E-mail:    office@rovalprint.ro   |   rovalprint@galati.astral.ro


Librarii Galati

Bon Ami 1: Str. Brailei, nr. 169, bl. A1, ap. 22 Galati
Tel: 0236 41 02 47; Mobil: 0743 08 06 64

Bon Ami 2: Str. Brailei, nr. 189, bl. J, sc. 1, ap. 45 Galati
Tel: 0236 44 51 78; Mobil: 0753 07 04 17

ROVAL PRINT SRL
Cod fiscal: RO14476846
R.C. J17/154/2002
Sediu social: Aleea Melodiei, nr. 18, Camera 1, bl. B4, Sc. 3, ap. 26 Galati
Cont: RO34 UGBI 0000 7020 0311 1RON
Garanti Bank Galati

 

DISPOZITII GENERALE

Site-ul www.rovalprint.ro este site oficial si proprietatea SC Roval Print SRL cu sediul in Galati, Str. Regiment 11 Siret 2M, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J17/154/2002, Cod fiscal RO14476846.
Folosirea acestui site, respectiv inregistrarea unei comenzi, implica acceptarea de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii, a utilizarii adresei de posta electronica (e-mail) ca tehnica de comunicatie la distanta.
Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.
Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara nici o alta notificare prealabila.
Prin accesarea acestui site, utilizatorul accepta faptul ca orice disputa este interpretabila in concordanta cu legile romane si se supune jurisdictiei exclusive a instantelor romanesti.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului : www.rovalprint.ro incluzand texte, imagini, grafice, programe, elemente de grafica web, scripturi, este proprietatea SC Roval Print SRL si/sau a partenerilor sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii dreptului de autor si de legile privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.
Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a SC Roval Print SRL si este protejata de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.
Folosirea fara acordul scris a SC Roval Print SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Continutul acestui site nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma si nu poate fi folosit pentru a crea materiale derivate din acesta fara acordul scris al SC Roval Print SRL.

OBLIGATIILE DUMNEAVOASTRA DE INREGISTRARE

Pentru a cumpara produse de pe site-ul www.rovalprint.ro. va trebui sa acceptati termenii si conditiile prezente, sa va creati un cont si apoi sa comandati produsul/produsele dorite.
In vederea crearii contului dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.
In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului, fara nici o notificare prealabila.
Dupa ce ati primit comanda, in cel mai scurt timp veti primi un mesaj de confirmare a comenzii dumneavoastra (care cuprinde confirmarea comenzii dvs., a preturilor produselor comandate si a tarifelor de livrare precum si a detaliior privind livrarea) pe adresa de e-mail comunicata.

PRODUSE

Pentru fiecare din produsele postate pe site-ul mentionat, SC Roval Print SRL se obliga sa afiseze caracteristicile esentiale ale acestora, care sa permita cumparatorului o identificare, comparare si o alegere completa.
SC Roval Print SRL isi rezerva dreptul de a modifica, fara preaviz, caracteristicile produselor afisate.
Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele pot diferi uneori de imaginile prezentate, in orice mod: culoare, aspect, accesorii, ambalaj.
Detaliile despre produse (denumiri, descrieri, specificatii tehnice, imagini) sunt indicate de producatori, importatori sau reprezentantii fiecarei marci, motiv pentru care SC Roval Print SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru acestea.
SC Roval Print SRL si partenerii sai pot modifica descrierile si specificatiile produselor, preturile, fara instiintare prealabila, motiv pentru care va rugam sa le considerati cu titlu informativ.

PRETURI

Preturile sunt afisate pe www.rovalprint.ro si sunt exprimate in lei (contin TVA).
Facturarea se va face la preturile afisate in momentul inregistrarii comenzii.
Factura nu cuprinde si costul de livrare.

CONDITII SI MODALITATI DE PLATA

Produsele comandate pe site-ul www.rovalprint.ro trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.
Plata comenzii se face cu numerar catre reprezentantul firmei de curierat - in lei, integral, la livrare sau in avans, cu ordin de plata (OP).
In cazul platii cu ordin de plata, dovada platii trebuie trimisa catre SC Roval Print SRL la adresa de e-mail: office@rovalprint.ro sau prin fax: 0236 49 68 57.
Livrarea se va efectua numai dupa confirmarea platii in cont.
Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii prin e-mail a comenzii.

LIMITELE RESPONSABILITATII

SC Roval Print SRL nu poate fi responsabila pentru neonorarea unei comenzi din cauze de forta majora.

POLITICA DE RETURNARE PRODUSE

Conform ordonantei privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, O.U.G 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului comandat.
Pentru a returna un produs, trebuie sa notificati in scris acest lucru la adresa de email: office@rovalprint.ro.
Contravaloarea produsului returnat va fi inapoiata in termenul legal de 30 de zile de la data returnarii.
Cheltuielile de returnare (transport curier) si comisioanele bancare vor fi suportate de catre cumparator si vor fi scazute din suma ce urmeaza a fi returnata.
Produsele trebuie sa fie in stare perfecta, nefolosite sau uzate, sa nu prezinte modificari fizice: loviri, zgarieturi, socuri sau alte forme de alterare a starii originale.
Orice urma de uzura prezenta pe produs sau ambalajul aferent atrage anularea dreptului de returnare.
Referitor la materialele consumabile, desfacerea ambalajului duce la dreptul de returnare a acestora.
Produsele returnate trebuie sa fie insotite de actele sale de achizitie - factura si chitanta - in original.
Ne rezervam dreptul de a refuza cererea de returnare produse in cazul in care se abuzeaza de dreptul de retur (retururi multiple).

RECLAMATII

Reclamatiile dumneavoastra privind orice probleme legate de livrarea produselor comandate le puteti transmite la adresa: Galati, Str. Regiment 11Siret 2M, Tel.: 0236 49 68 57.

PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Roval Print SRL, cu sediul in Galati, Str. Regiment 11 Siret 2M, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J17/154/2002, cod fiscal RO14476846, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
Prin completarea formularului necesar creerii de cont pe site-ul www.rovalprint.ro, participantul declara ca isi da consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele acestuia cu caracter personal sa intre in baza de date a  SC Roval Print SRL si sa fie prelucrate si folosite de catre acesta, cu respectarea stricta a prevederilor legale referitoare la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Toti cei care au furnizat datele cu caracter personal, prin completarea formularului mentionat mai sus, au calitatea de persoana vizata, in acceptiunea Legii nr. 677/2001.

TRANSFERUL DREPTULUI DE PROPRIETATE

Transferul dreptului de proprietate asupra produselor comandate de pe site-ul: www.rovalprint.ro se face in  momentul incheierii contractului la distanta, respectiv la momentul primirii de catre dumneavoastra a mesajului care va confirma comanda.

LEGISLATIA APLICABILA

Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta Guvernului nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor si executarea contractelor la distanta si Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

DISPOZITII FINALE

Roval Print isi rezerva dreptul de a modifica materialele, continutul si structura site-ului: www.rovalprint.ro in functie de schimbarile ce au loc cu privire la produsele sale fara o notificare prealabila.
Roval Print nu este responsabila pentru eventualele prejudicii survenite ca urmare a unor disfunctionalitati de orice fel ale www.rovalprint.ro.
Orice problema aparuta din cauza produselor si serviciilor oferite de  SC Roval Print SRL si care nu este tratata mai sus, se va solutiona pe cale amiabila, in termen de 30 zile de la data sesizarii in scris a problemei de catre utilizator.
Daca litigiul nu se solutioneaza, acesta va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca pe a carei raza teritoriala se afla sediul  SC Roval Print SRL.
Roval Print isi rezerva dreptul de a bloca accesul prin intermediul site-ului: www.rovalprint.ro catre acele domenii de internet care pot avea continut ilegal sau daunator sau care pot fi folosite pentru anumite scopuri in prejudiciul Roval Print sau al serviciilor Roval Print, sau in prejudiciul clientilor sai si respectiv serviciilor acesora.
Violarea sistemelor www.rovalprint.ro sau a securitatii retelei sunt interzise si pot duce la raspundere civila sau penala.
Vom investiga incidentele privind violarile securitatii sistemului sau ale retelei si vom colabora cu politia si alte organe competente.

Informatii utile Contact Facebook RoVal Print