Meniu utilizator
Contact 0236 49 68 57 office@rovalprint.ro

Despre Roval Print

De 15 ani, ROVAL PRINT, este o prezenta cunoscuta pe piata de birotica si papetarie din Galati. inca de la inceput, politica noastra a fost aceea de a furniza clientilor produse si servicii de calitate, la timp si in conformitate cu cerintele si asteptarile acestora.

in toti acesti ani, am cautat sa ne imbunatatim continuu activitatea, din dorinta de a deveni un colaborator si partener fidel pentru clientii nostri. in acest sens, ne ascultam clientii si incercam permanent sa echilibram interesele si asteptarile acestora cu cele ale furnizorilor, angajatilor, investitorilor si societatii, pentru a asigura satisfacerea cat mai completa a tuturor partilor interesante.

Angajatii nostri contribuie si ei la succesul firmei prin implicare, pasiune si convingerea de care dau dovada. Astfel, echipa noastra, va poate oferi cele mai bune solutii si idei pentru rezolvarea cerintelor dumneavoastra. Vom raspunde cu promtitudine oricaror intrebari legate de produsele si serviciile oferite, iar comenzile dumneavoastra vor fi livrate in cel mai scurt timp la locatia solicitata.

Succesul nostru se datoreaza, nu in ultimul rand, alegerii cu grija a furnizorilor, dintre cei mai prestigiosi. in acest fel punem la dispozitia dumneavoastra o gama diversificata de articole de papetarie, echipamente de birou, articole scolare, promotionale si multe altele. Va oferim garantia calitatii si a unui pret corect.

Ne place sa credem ca suntem un partener si un prieten de incredere, atat pentru furnizorii nostri cat si pentru dumneavoastra, clientii nostri, datorita carora am crescut si ne-am dezvoltat.

Multumim!
Echipa ROVAL PRINT

Informatii utile Contact Facebook RoVal Print