Meniu utilizator
Contact 0236 49 68 57 office@rovalprint.ro

Confidentialitate

SC Roval Print SRL va folosi datele dumneavoastra personale numai in scopul declarat acestui site.
Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va transmite confirmarea comenzilor si eventualele promotii.
SC Roval Print SRL se obliga sa nu faca publice si sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai.


SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Codul numeric personal este necesar pentru facturare si va fi folosit doar in acest scop.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

SC Roval Print SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate - conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice - datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastre ori o alta persoana.
Scopul colectarii datelor este facturarea.
Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru emiterea facturilor si a chitantelor.
Furnizarea voluntara a datelor dumneavoastra implica si acordarea consimtamantului dumneavoastra in vederea utilizarii acestora pentru scopurle pentru care au fost colectate, in lipsa acestuia noi nemaiputand onora comanda dumneavoastra sau crearea si modificarea unui cont pe site-ul: www.roval.ro.
Refuzul dumneavoastra determina, deci, imposibilitatea onorarii comenzilor.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate nici unui alt destinatar.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventia asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.
Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor din sistemele noastre informatice.
Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, trimisa catre Roval Print.
De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in alte state.
Daca unele din datele dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

PROTEJAREA DATELOR

Deoarece siguranta in cadrul transmisiilor de date prin intermediul internetului nu este absoluta si nici nu poate fi garantata de nimeni, SC Roval Print SRL va sfatuieste sa pastrati in loc sigur parolele si datele de acces la site-ul nostru, sa nu le dezvaluiti altor persoane si sa iesiti din orice sesiune de lucru folosind optiunea "Sign Out", "Log Out", "Iesire", atunci cand va aflati intr-un punct public de acces la internet.

MODIFICARI

SC Roval Print SRL isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii prezentului acord, in conformitate cu legislatia romana in vigoare, fara nici o formalitate si fara preaviz.
Modificarile vor fi afisate in aceasta pagina si vor avea efect imediat.
Accesul in site si folosirea Serviciilor, implica faptul ca dumneavoastra ati luat la cunostinta si v-ati dat acordul asupra noilor termeni.

Informatii utile Contact Facebook RoVal Print